Lucian Romașcanu (PSD): „Dragii mei prieteni buzoieni, Nenea Iancu e printre noi”

Tot auzim că dragul nostru Nenea Iancu trăiește. Și n-ar fi decât un loc comun dacă diverși mici și mari atleți politici n-ar face eforturi să confirme enunțul.

Se prezumă că partidul e jucătorul politic iar acesta, prin politici de cadre mai bune sau mai putin, își selectează activiștii. La noi boii au trecut în spatele carului iar politicienii devin miezul afacerii, soarele și steaua polară iar partidele devin consumabile, șoșețele bune de aruncat când încep să strângă augustele picioare.

Cum altfel să ne explicam existența unui aproape om politic, Dl. Mocanu jr., care a iesit din revelion PSDist, nu s-a mai ”regăsit” și a virat spre UNPR, l-au prins localele la PSRO ca să vrea deputăție de la PMP. 4 partide în câteva luni și mă gândesc că nu se oprește aici că
oferta este. Probabil pensia il așteaptă la UDMR, măcar acolo e acceptabil să nu știe limba română.

Mai avem si oameni care contestau personajul de mai sus, gen D-nii Bădulescu si Mateesescu, cu toata mânia din dotare, ca apoi să se pupe cu elan într-o nouă construcție politică, curată și plăcut uscată, de unde vor salva județ, țară și ce o mai fi de salvat.

Dragii mei prieteni buzoieni, concluzia e una, Nenea Iancu e printre noi; hai să-i lăsăm pe scena teatrului iefin pe preopinenții menționați iar de trebile țării să-i ajutăm să se ocupe pe cei cu caracter, chemare si competență.

P – PSD BUZAU / STIRI DE BUZAU / CUI 11160007

Fii Reporter