vineri, 29 septembrie, 2023

Lucian Romașcanu, prezent la deschiderea anului școlar în patru unități de învățământ: „Spor la învățătură!”

Lucian Romașcanu, prezent la deschiderea anului școlar în patru unități de învățământ: „Spor la învățătură!”

Facebook
Twitter
Email

Au fost emoții mari astăzi în școlile din județul Buzău, printre părinți, elevi și profesori, care cu mic cu mare, au participat la ceremoniile de deschiderea a noului an de învățământ.

Mai multe școli din județ i-au avut printre oaspeți și pe lideri ai PSD Buzău, care s-au implicat în ultimii ani, in pregătirea și finanțarea unor ample proiecte educaționale.

„Este, ca de fiecare dată, o mare bucurie a sufletului să mă întâlnesc cu copiii și profesorii în prima zi de școală.

Am participat astăzi la deschiderea noului an școlar la 4 școli din municipiul Buzău și din județ, prilej de a revedea dascăli dedicați, școli modernizate și frumoase, copiii veseli și părinți emoționați.

Am vizitat Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret” Buzău/ Școală Ambasador P E, Liceul Tehnologic Dimitrie Filipescu Buzau, Colegiul National Mihai Eminescu Buzau și Scoala Sapoca.

O mențiune specială pentru Scoala Gimnazială Săpoca, primul proiect de reabilitare prin PNRR recepționat la nivel național. Felicitări primarului Iulian Manea și echipei sale precum și conducerii și colectivului școlii!

Mult succes tuturor în noul an școlar, sănătate și spor la învățătură!” a precizat pe social media Lucian Romașcanu, liderul PSD Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.