luni, 15 iulie, 2024

Localuri din portofoliul Tess, închise temporar, din cauza unor deficiențe constatate de pompieri

Localuri din portofoliul Tess, închise temporar, din cauza unor deficiențe constatate de pompieri

Facebook
Twitter
Email
Berăria J, din complexul Junior, a fost închisă, marți, pe o perioadă nedeterminată, la doar câteva zile după suspendarea activității Cafenelei Artiștilor, de pe Bulevardul N. Bălcescu. Ambele unități sunt parte a grupului Tess, cea mai importantă firmă de pe piața localurilor de agrement din Buzău.  

Incendiul din Clubul Colectiv a fost un semnal de alarmă extrem de important pentru autorități, care au înăsprit controalele. La Buzău, pe lângă aplicarea unor amenzi ce depășesc suma de două miliarde de lei vechi, inspectorii ISU au luat și măsura închiderii temporare a unui local foarte frecventat de buzoieni. Este vorba despre Berăria J, de pe Bulevardul Gării, unul dintre cele mai frecventate din Buzău. 
 
Potrivit unui comunicat de presă al ISU Buzău, măsura închiderii se va menține până la remedierea deficienţelor constatate. 
 
”În urma unuia dintre controalele desfăşurate în week-end, care a necesitat o verificare amplă a documentelor de referinţă, conform procedurilor, în cursul zilei de astăzi, unei locaţii din cadrul unui operator economic din municipiul Buzău i s-a aplicat măsura complementară de oprire a funcţionării ori utilizării construcţiei pentru încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu în ceea ce priveşte periclitarea vieţii ocupanţilor şi forţelor de intervenţie”, se arată în comunicat.
 
Măsura suspendării temporare a Berăriei de pe Bulevardul Gării vine la câteva zile după ce conducerea grupului Tess, administratorul mai multor localuri între care și Berăria J, punea lacătul pe ușile Cafenelei Artiștilor, pentru a permite remedierea deficiențelor indicate de pompieri. ”Începând de azi, 12 noiembrie 2015, Cafeneaua Artiștilor Buzău – Casa celor 7 Arte intră în renovare conform noilor reglementări P.S.I.. Siguranța și confortul prietenilor ce ne calcă pragul este pe primul loc. Vă vom ține la curent cu data redeschiderii”, se arată în mesajul postat de conducerea clubului pe site-ul firmei.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.