vineri, 29 martie, 2024

Lista străzilor din centrul Buzăului care vor fi asfaltate în acest an

Lista străzilor din centrul Buzăului care vor fi asfaltate în acest an

Facebook
Twitter
Email

Un număr de 13 străzi din zona centrală a municipiului vor intra într-un proces de reabilitare. Acestea se vor adăuga celor 56 de străzi din Buzău care nu au fost niciodată asfaltate, pentru care licitaţia de adjudecare a lucrării are toate şansele să se finalizeze la începutul lunii viitoare.

”Am luat decizia ca, odată cu cele 54 de străzi neasfaltate vreodată, 56 dacă le punem şi pe cele două care sunt în stânga şi în dreapta Cimitirului Eroilor, şi pentru care sper după 3 august să avem un câştigător al licitaţiei publice pe care am organizat-o de mai mult timp. În acelaşi timp, se deschide un şantier pentru 13 străzi în partea centrală şi aş enumera câteva dintre ele: Armoniei, Aurorei, Speranţei, Aleea Speranţei, Arieşului, Ion Băieşu, Sava Gotul, Ana Ipătescu, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu colţ cu Tribunalul, Rond Episcopie”, a spus primarul Constantin Toma.

Edilul a explicat că aceste străzi vor intra în reabilitare pentru a se crea condiţiile implementării proiectului privind parcările cu taxă din municipiu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.