luni, 15 iulie, 2024

Liliana Sbîrnea, coordonatoarea campaniei de plantare de bujori în Parcul Tineretului din Buzău

Liliana Sbîrnea, coordonatoarea campaniei de plantare de bujori în Parcul Tineretului din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Ieri, 2 mai 2023, Organizația Femeilor Social Democrate din Buzău a organizat o acțiune de plantare a aproximativ 500 de bujori în Parcul Tineretului. Inițiativa a venit din partea doamnei senator Liliana Sbîrnea, care a fost unul dintre inițiatorii legii prin care bujorul a fost declarat floare națională a României începând cu 2022.

Bujorii au fost donați de către organizația OFSD Buzău și de Primăria Buzău, care a pus la dispoziție 80 de flori. La acțiune au participat doamnele social-democrate, sub îndrumarea reprezentanților Urbis. Bujorul a fost în prim plan și la Râmnicu Sărat, unde Primăria condusă de domnul primar Sorin Cîrjan a amenajat o Alee a Bujorilor în Parcul Central.

„Am oferit cu drag și recunoștință primii bujori celor care ieri au organizat și coordonat plantarea la Rm. Sărat și Buzău, domnului primar Sorin Cîrjan, doamnei director Adriana Manea, doamnei director Gabriela Niculescu, doamnei Oana Gheorghiu și doamnei viceprimar Oana Matache!

Ca inițiator al legii bujorului, îi îndemn să poarte cu drag floarea noastră națională și să acorde cu aceeași generozitate, timp din viața lor pentru cei mai mici bujori, copiii României”,  a declarat Liliana Sbîrnea pe pagina sa de Facebook după acțiunea de plantare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.