vineri, 8 decembrie, 2023

Liberalul Cristinel Romanescu renunță la scaunul de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău

Liberalul Cristinel Romanescu renunță la scaunul de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email
Cristinel Romanescu, lider al vechilor liberali din Buzău, a demisionat în această după-amiază din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Gestul vine la o zi după ce secretarul general al PNL, Marian Petrache, prezent la Buzău, le-a solicitat colegilor din vechiul PNL să demisioneze din funcțiile administrative căpătate cu sprijinul social-democraților.

“Am vrut să arăt în primul rând că nu m-am agăţat şi nu mă voi agăţa niciodată de un scaun sau o funcţie, neapărat. Politic vorbind, pentru a putea detensiona tot ceea ce există în interiorul PNL Buzău şi din dorinţa mea de a putea să facem unificarea respectivă şi să ne pregătim de alegerile care la anul bat la uşă şi e bine să ne constituim şi să ne organizăm aşa cum trebuie. Probabil că acum voi avea mai mult timp de filială şi să ne ocupăm cu toţii de viitoarele alegeri”, a declarat Romanescu. 
 
Cristinel Romanescu, co-președintele PNL Buzău, a mai declarat că niciodată nu va bate palma cu PSD.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.