duminică, 10 decembrie, 2023

Liberalii cer ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a discuta cu medicii protestatari din Spitalul Județean

Liberalii cer ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a discuta cu medicii protestatari din Spitalul Județean

Facebook
Twitter
Email
Liberalii buzoieni cer convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean pentru rezolvarea crizei medicilor din Spitalul Județean Buzău. Unitatea medicală se află în pragul închiderii, după ce peste trei sferturi dintre medici au anunțat că vor demisiona, dacă nu vor obține salarii mai mari, condiții mai bune de lucru și fonduri mai mari pentru Sănătate.

Spitalul Județean Buzău e de ceva vreme pe un butoi de pulbere. Pentru ca lucrurile să nu degenereze iar bolnavii să ajungă să nu mai aibă cine-i trata, consilierii liberali cer convocarea unei ședințe extraordinare de Consiliu Județean în care să poată fi pusă pe tapet și dezbătută situația existentă la nivelul celei mai mari unități medicale din județ. 
 
„Eu am propus aleșilor PNL să convoace o ședința extraordinară de consiliu pentru a discuta această problemă. Eu cred că o ședință extraordinară va pune fata în fața opinia publică și responsabilii. Trebuie să ne spună foarte clar ce au făcut și ce vor vrea să facă . E adevărat că din problema asta nu se obține paraîndărăt. Cum nici problema protezei pentru pompierul erou nu are paraîndărăt și așa că ei nu fac astfel de chestii. Poate din achiziția unui tomograf se obține paraîndărăt dar din proteze nu. Hai sa ne întâlnim, să vina și domnul doctor Ioniță și să spună clar ce s-a discutat si cum. Noi vom propune să facem o astfel de ședință dar să vedem ce succes vom avea”, a declarat liderul PNL Buzău, Cezar Preda. 
 
Deputatul Cezar Preda a anunțat duminică într-o conferință de presă că, în opinia sa, problema medicilor buzoieni este strict de competența Consiliului Județean și nimeni altcineva nu o va putea rezolva.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.