joi, 29 februarie, 2024

Ionela Dobrică, implicată în scandalul Zgonea: ”Numirea mea în funcția de subsecretar de stat a fost făcută la propunerea PSD”

Ionela Dobrică, implicată în scandalul Zgonea: ”Numirea mea în funcția de subsecretar de stat a fost făcută la propunerea PSD”

Facebook
Twitter
Email

Deputatul Ionela Dobrică a reacționat pe Facebook după scandalul în care este implicat fostul președinte al Camerei Deputaților și tatăl sau, omul de afaceri Dumitru Dobrică, suspectat că i-ar fi plătit lui Valeriu Zgonea peste 50.000 de lei pentru numirea sa în funcția de subsecretar de stat.

”Am primit mai multe întrebări legate de dosarul DNA în care sunt citați Valeriu Zgonea si tatăl meu, Dumitru Dobrică. Numirea mea în funcția de subsecretar de stat, a fost făcută la propunerea PSD și a respectat toate prevederile legale. Nu cunosc nimic în legatură cu lucrurile care sunt scrise de DNA în comunicatul referitor la acest dosar. În acest moment nu am nicio calitate în acest dosar. Am încredere în corectitudinea justiției din România”, a scris Ionela Viorela Dobrică pe pagina sa de Facebook.

Numele Ionelei Dobrică este legat de cazul în care Valeriu Zgonea a fost pus sub cotrol judiciar. Zgonea ar fi primit 52.000 de lei pentru numirea Ionelei Dobrică în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.