vineri, 29 martie, 2024

Instituția Prefectului, luată la bani mărunți de Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne

Instituția Prefectului, luată la bani mărunți de Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne

Facebook
Twitter
Email

Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne a descins în Prefectura Buzău pentru a verifica toate serviciile. Controlul este în plină desfăşurare şi nu se va încheia mai devreme de 24 martie. Un astfel de control dispus de la Ministerul de Interne nu a mai avut loc la Buzău de mai mult de 9 ani.

Este o verificare de fond ce vizează toate serviciile Instituţiei Prefectului, de la Compartimentul Juridic, la deconcentrate şi afaceri europene, şi până la Permise şi înmatriculări. Inspectorii de la Ministerul Afacerilor Interne au dispus deja, măsuri imediate, însă vor dicta şi altele, ulterior, după care vor reveni în teritoriu pentru a vedea dacă autorităţile locale au respectat indicaţiile şi au remediat problemele întlnite.

De la controlul de fond dispus de ministrul de interne la Instituţia Prefectului Buzău au pornit inspecţii şi în alte instituţii de la nivelul judeţului. Corpul de Control a ajuns zilele trecute şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău dar şi la Arhivele Naţionale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.