miercuri, 22 mai, 2024

George Sava părăsește Prefectura. În locul său vine Aurelia Mitrea, consilier la CJAS

George Sava părăsește Prefectura. În locul său vine Aurelia Mitrea, consilier la CJAS

Facebook
Twitter
Email

Prefectul de Buzău, George Sava, a fost demis astăzi de Guvern. În locul său a fost numită, temporar, Aurelia Mitrea, consilier superior la Casa Județeană de Pensii Buzău. Odată cu Sava a mai fost eliberat din funcție prefectul de Prahova și subprefectul de Neamț.

Eliberarea din funcție a prefectului George Sava s-a făcut prin Hotărâre de Guvern și vizează încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției de prefect al județului Buzău.

Tot prin hotărâre a Executivului a fost numită în funcția de prefect al Județului Buzău Aurelia Mitrea, care va exercita funcția publică tot cu caracter temporar, prin detașare.

Aurelia Mitrea este consilier superior la Casa Județeană de Pensii Buzău Este căsătorită; soțul său, Marius Mitrea, este preot la Biserica Sf. Ștefan și are două fete.

A studiat la Facultatea de Metalurgie din Bucureşti şi la Universitatea „Spiru Haret”.

980693_580935965321217_761412370_o
Aurelia Mitrea, noul prefect al Buzăului Sursa Facebook.com

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură