luni, 11 decembrie, 2023

Fostul prefect al Buzăului, Carmen Ichim, anunță pe Facebook că de azi este membru Pro România

Fostul prefect al Buzăului, Carmen Ichim, anunță pe Facebook că de azi este membru Pro România

Facebook
Twitter
Email

Carmen Ichim, fostul prefect al județului Buzău, s-a înscris miercuri în Pro România. Anunțul a fost postat pe pagina sa de Facebook. După plecarea de la Casa Albă, a lăsat să se înțeleagă că va intra în cursa pentru Palatul Comunal.

”(…) am avut ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare”, a scris Carmen Ichim pe Facebook.

Pe durata mandatului în fruntea Prefecturii, Carmen Ichim a gestionat mai multe proiecte de infrastructură, unele încheiate înainte de termen.

Este vorba despre reabilitarea podului peste râul Buzău, de la Mărăcineni, refacerea DN 10 la Măgura, refacerea DN 10 în zona Gura Siriului, demersurile pentru reabilitarea viaductului Giurca ori colaborarea cu Consiliul Judeţean pentru refacerea DJ 203K la intrarea în Lopătari.

După demitere din conducerea Prefecturii, Carmen Ichim a revenit pe funcţia decomisar-şef la Garda de Mediu, pe care a deţinut-o şi în timpul altor guvernări, înclusiv PNL.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.