sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Emilian Drăgoi renunță la PNL și funcția de consilier județean, pentru un post în conducerea UNPR Buzău

Emilian Drăgoi renunță la PNL și funcția de consilier județean, pentru un post în conducerea UNPR Buzău

Facebook
Twitter
Email
UNPR Buzău recrutează tot mai multi membri. Liberalul Emilian Drăgoi, unul dintre cei mai vechi consilieri judeţeni, a anunţat astăzi că demisionează din Consiliul Judeţean,  dar şi din Partidul Naţional Liberal. De mâine, 1 octombrie, Drăgoi va activa în UNPR.  

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă, în plenul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean,  chiar  de către liberalul Emilian  Drăgoi.  Acesta   nu  a spus care sunt motivele demisiei.  Locul lasat liber va reveni unui social democrat, supleant pe lista USL. Este vorba despre Dan Rînciog, care a candidat pe listele USL din partea social-democraţilor la alegerile locale din 2012, fiind în acest moment primul pe această listă. 
 
Emilian Drăgoi a fost secretar general al PNL Buzău, funcţie la care a renunţat după înlăturarea lui Cristi Romanescu din postul de copreşedinte al PNL Buzău. Noul copreşedinte al PNL Buzău, Dorin Bădulescu, declară nu că îi pare rău de plecarea din partid a consilierului Emilian Drăgoi.  
 
De mâine, fostul consilier judeţean Emilian Drăgoi va ocupa funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a UNPR Buzău.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.