vineri, 12 aprilie, 2024

Elevii și profesorii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile naționale vor fi premiați de Consiliul Județean

Elevii și profesorii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile naționale vor fi premiați de Consiliul Județean

Facebook
Twitter
Email

Președintele Consiliului Județean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, va premia, vineri, pentru al patrulea an consecutiv, elevii și profesorii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile naționale.

“Am apreciat, dintotdeauna, munca elevilor și profesorilor care își dedică ani din viață pregătirii academice, pentru a se putea clasa pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. Știu că este vorba despre sacrificii, renunțări, dar și rezultatele sunt pe măsură. Îmi face o deosebită plăcere să pot felicita, în fiecare an, pe acești copii și pe dascălii lor”, a spus Cristi Bîgiu.

Evenimentul a devenit deja o tradiție pentru Buzău.

”Acești copii sunt mândria noastră, a tuturor, și sunt convins că printre ei se află liderii de mâine. Ei au, acum, la dispoziție, lumea întreagă, au posibilitatea de a se realiza oriunde pe glob, dar, trebuie să recunosc că mi-ar plăcea ca, peste ani, măcar unii dintre ei să se întoarcă în Buzău, să contribuie la dezvoltarea orașului și a județului. Buzăul are nevoie de cei mai buni elevi ai săi, așa cum are nevoie și de cei mai buni profesori ai săi”, a mai spus Cristi Bîgiu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.