joi, 22 februarie, 2024

Elevii din Buzău primesc ”cornul și laptele” de luna viitoare

Elevii din Buzău primesc ”cornul și laptele” de luna viitoare

Facebook
Twitter
Email

Anul școlar 2021-2022 a început fără ca elevii din județul Buzău să primească gustarea din pauza mare. Reprezentanții Consiliului Județean Buzău afirmă că va mai trece puțin timp până când copiii vor beneficia de măr, lapte și corn.

Mai precis, programul guvernamental va fi reluat în școlile din Buzău la începutul lunii octombrie, licitațiile pentru atribuirea contractelor fiind în plină desfășurare.

În ultimii doi ani, școala a început în județul Buzău cu lapte, corn și fructe pe băncile elevilor, încă de la primul sunet de clopoțel.

Acest lucru a fost posibil în condițiile în care în vara lui 2019 toate contractele pentru fructe, lapte și produse de patiserie au fost atribuite pe o perioadă de doi ani de zile.

În tot acest timp, elevii din județul Buzău au primit, în cadrul programului guvernamental “Lapte și corn”, produse diferite de la o zi la alta: mere, biscuiți, corn, iaurt sau lapte.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.