sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Ei sunt liberalii care vor să devină primar al municipiului Buzău

Ei sunt liberalii care vor să devină primar al municipiului Buzău

Facebook
Twitter
Email
Mai sunt zece luni până la alegerile locale, însă liberalii buzoieni pregătesc încă de pe acum scrutinul de anul viitor. Copreședintele PNL, Cezar Preda, a explicat, într-o conferință de presă, că în interiorul filialei a demarat o competiție internă pentru stabilirea candidatului liberal la funcția de primar al rașului Buzău. 

Patru liberali buzoieni s-au înscris în cursă, însă numele lor nu au fost dezvăluite oficial. Pe listă sunt candidaţi din interiorul PNL, dar și din exterior. În urma unui studiu sociologic complex, se va stabili candidatul cu cele mai multe șanse.
 
Potrivit unor surse din PNL Buzău, cei patru candidați la fotoliul de primal ar Buzăului sunt: Constantin Ionescu, fost viceprimar PDL, acum consilier local municipal trecut la PNL, Cristi Romanescu, fost copreşedinte PNL Buzău şi recent demisionar din funcția de vicepreşedinte CJ, Ovidiu Anghel, fost consilier local PDL şi subprefect, actualmente director în cadrul Electrica SA Buzău, și avocatul Ciprian Ene, fost consilier local. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.