Dosarul de candidat al lui Ovidiu Anghel a ajuns la Biroul Electoral. Iată lista de consilieri propuși de PNL pentru municipiu

Organizaţia PNL Buzău a mers luni la biroul electoral pentru a depune dosarul de candidatură a partidului pentru alegerile locale din 5 iunie. Pentru funcţia de primar al municipiului Buzău candidează Ovidiu Anghel, director Electrica Furnizare, cel care deschide şi lista liberalilor pentru Consiliul Local Municipal.

La a doua poziţie se află fostul consilier local, Ion Barbu, urmat de Nicolae Şerban, lider al Partidei Romilor, filiala Buzău, iar la poziţia 4 este preşedintele organizaţiei judeţene de tineret, Liviu Barbu.

Poziția 5 din listă este ocupată de profesorul de sport George Vlad, iar pe 6 este Liviu Bănică, preşedintele organizației de pensionari.

Viorica Suditu, şefa organizaţiei de femei este pe 7, pe 8 este Simona Şuchea, director economic la o societate buzoiană din domeniul filaturii, pe poziţia 8 se află medicul veterinar Ion Budişteanu, iar pe 10, Bogdan Duţă, director la o sucursală a unei firme de asigurări.

 1. Ovidiu Anghel
 2. Ion Barbu
 3. Nicolae Șerban
 4. Liviu Dragoș Barbu
 5. George Vlad
 6. Liviu Nicu Bănică
 7. Viorica Suditu
 8. Silvia Șuchea
 9. Ion Budișteanu
 10. Leana Stroie
 11. Ștefan Sârbescu
 12. Bogdan Duță
 13. Vasile Mirea
 14. Constantin Ioniță
 15. Ștefan Alexandru
 16. Florin Costache
 17. Viorica Rusu
 18. Gheorghe Pantazi
 19. Doru Olaru
 20. Gabriel Moșescu
 21. Vasile Carapit
 22. Aurel Dumitru
 23. Claudia Nenu
 24. Constantin Simion
 25. Elena Ilie
 26. Ion Dumitru
 27. Cătălin Prunău
 28. Emilia Babiuc
 29. Petre Marin

Startul înscrierilor în cursa electorală pentru Primăria municipiului Buzău a fost dat de independentul Constantin Ionescu. Fost viceprimar în perioada 2004 – 2008, acesta și-a depus candidatura atât pentru funcția de primar cât și pentru un post de consilier local municipal independent fiind însoțit de aproximativ 25 de susținători.


PUBLICITATE
domenii-servinvitatiimoderne

Fii Reporter