miercuri, 22 mai, 2024

Desființarea parcării pentru VIP-uri, din fața Primăriei, una dintre măsurile luate deja de edilul Constantin Toma

Desființarea parcării pentru VIP-uri, din fața Primăriei, una dintre măsurile luate deja de edilul Constantin Toma

Facebook
Twitter
Email

În prima sa zi de muncă, noul primar al municipiului Buzău, Constantin Toma, a luat deja primele măsuri. Edilul și-a ales un prim consilier, care cunoaște lucrurile din interior, în persoana fostului viceprimar Sebastian Radu. De asemenea, a redeschis intrarea principală în Primărie, cea dinspre Piața Dacia, și a desființat parcarea pe care o foloseau pentru limuzinele lor fostele VIP-uri din Primărie.

“Așa cum a promis în campania electorală, îmi încep mandatul cu o nouă abordare a relației administrației locale cu cetățenii, bazată pe respect și transparență. Ca prime măsuri am desființat parcarea din fața Palatului Comunal și am redeschis accesul publicului în Primărie pe intrarea principală din Piața Dacia. Totodată, vă anunț că am instalat în hol un punct de prim ajutor având în vedere canicula înregistrată în ultimele zile“, le-a transmis noul primar buzoienilor.

Consilierul primarului, Sebastian Radu, cel care a demisionat la începutul lui 2015 din funcția de viceprimar, se va ocupa cel mai probabil și de partea de comunicare publică și de relația cu presa.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură