miercuri, 21 februarie, 2024

Deputatul PSD Marian Ghiveciu şi-a dat demisia din Parlament! Află motivele

Deputatul PSD Marian Ghiveciu şi-a dat demisia din Parlament! Află motivele

Facebook
Twitter
Email
Deputatul PSD de Buzău, Marian Ghiveciu, și-a dat demisia din Parlament. Marian Ghiveciu invocă mai multe motive care au stat la baza renunţării la calitatea de deputat. Unul dintre ele este legat de rezultatul alegerilor pentru şefia PSD Buzău, eveniment care i-a lăsat un gust amar.

Fostul preşedinte executiv al PSD Buzău este nemulţumit şi de faptul că nu a găsit sprijin în promovarea mai multor proiecte de legi avansate către Guvern.
 
Este pentru prima dată când un deputat de Buzău alege să îşi dea demisia din Parlament, într-un astfel de context. 
 
Marian Ghiveciu se afla la al doilea mandat consecutiv de parlamentar, ultimul fiind obţinut în Colegiul 5, din zona de sud-est a judeţului. Ghiveciu are şi un mesaj pentru electorat.
 
Marian Ghiveciu a fost membru în Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaţilor şi a propus mai multe modificări legislative pentru dezvoltarea agriculturii.
 
În anul 2010, Ghiveciu a fost singurul parlamentar de Buzău care a decis să nu plece din PSD, rămânând fidel formaţiunii din care făcea parte. 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.