luni, 15 iulie, 2024

Deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, invitat la un eveniment pe tema metaversului, organizat de Meta și Aspen România

Deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, invitat la un eveniment pe tema metaversului, organizat de Meta și Aspen România

Facebook
Twitter
Email

Deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, a participat zilele trecute la o dezbatere organizată de companiile Meta și Aspen România, pe tema tehnologiei metaversului.

În cadrul evenimentului, social democratul buzoian a participat la o discuție privind tehnologiile imersive, organizată la sediul UiPath.

„Am avut privilegiul de a participa la o discuție aplicată privind tehnologiile imersive, la sediul UiPath.

Evenimentul organizat de Meta și Aspen România a beneficiat de prezența colegilor cu responsabilități în domeniu, precum Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, vicepreședintele Meta, Markus Reinisch, Sabin Sărmaș, președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, Valeriu Zgonea, președintele ANCOM, și Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. Conversația noastră a fost moderată iscusit de Radu Puchiu, Director al Programului Aspen Technology & Society. În calitate de raportor al Consiliului Europei pentru Metaverse, am adus în discuție provocările și elementele de interes ale metaversului, abordând teme economice, legale și etice. Am analizat, de asemenea, cum România poate deveni un lider în aceste tehnologii emergente. Este esențial să subliniem că metaverse-ul nu este doar pentru divertisment. Este o platformă transformațională, cu potențialul de a schimba modul în care societatea funcționează – de la educație, la afaceri și evenimente sociale. Fiindcă viitorul este digital, înțelegerea și conștientizarea metaverse-ului devin cruciale.” a precizat deputatul PSD, Andi Cristea, întro postare publicată pe social media.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.