vineri, 12 iulie, 2024

Deputatul PSD Andi Cristea, întâlnire la vârf cu o delegație a Parlamentului Republicii Moldova

Deputatul PSD Andi Cristea, întâlnire la vârf cu o delegație a Parlamentului Republicii Moldova

Facebook
Twitter
Email

Deputatul PSD Andi Cristea a avut miercuri o întâlnire la nivel înalt cu o delegație a Comisiei de politică externă și integrare europeană din Parlamentul Republicii Moldova. În cadrul întâlnirii au fost deźbătute subiecte care vizeaźa colaborarea în diverse proiecte de infrastructură fiind reiterat și sprijinul acordat de România pentru integrarea Republicii Moldova în U.E.

„Astăzi m-am întâlnit cu o delegație a Comisiei de politică externă și integrare europeană din Parlamentul Republicii Moldova, condusă de doamna Ina Coșeru, președintele comisiei. Am reiterat sprijinul Parlamentului României pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Am discutat și despre Acordul de 100 milioane de euro, semnat la 11 februarie 2022, care este în curs de implementare. Guvernul României face totul pentru a oferi sprijin concludent în această perioadă. Este important să continuăm să acordăm atenție maximă implementării proiectelor finanțate în baza acestui Acord. Vom onora toate angajamentele privind proiectele bilaterale de infrastructură de transport.” a precizat într-o postare pe social media deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.