duminică, 21 aprilie, 2024

Deputatul Gheorghe Coman a ajuns șef peste conservatorii buzoieni

Deputatul Gheorghe Coman a ajuns șef peste conservatorii buzoieni

Facebook
Twitter
Email

Deputatul Gheorghe Coman a fost ales, sâmbătă, cu doar şase voturi împotrivă, preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Conservator, în urma unei conferinţe judeţene în care un grup de contestatari, condus de preşedintele demisionar al organizaţiei municipale, Mircea Ion, nu a fost primit în sală.  Grupul de aproximativ 50 de protestatari a manifestat prin intermediul unor pancarte pe care le-au purtat în faţa Sălii Mari a Consiliului Judeţean, precum şi printr-un memoriu înmânat preşedintelui executiv al PC, senatorul Vasile Nistor.

„Contestăm alegerile pentru că am fost împiedicați să ne depunem candidaturile în mod statutar. Joi, când ne-am deplasat pentru a ne depune candidaturile, au intrat doi colegi iar secretarul general interimar, Nicoleta Tudor, a refuzat să primească candidaturile pe motiv că termenul de depunere a expirat, fapt ce nu este prevăzut de statut. Am discutat cu domnul Nistor, care ne-a promis ca va citi sesizarea și dacă avem dreptate ni s-a promis chiar că se va putea merge până la invalidarea alegerilor”, a declarat fostul președinte al Organizației Municipale, Mircea Ion.

După ce deputatul Gheorghe Coman a deschis , ușile la întrarea în sala mare a Consiliului Județean au fost încuiate împiedicând astfel atât accesul în sala de ședință cât și în holul instituției unde se desfășoară în aceste zile mai multe expoziții.

După aproape două ore, cât au durat lucrările conferinței județene a Partidului Conservator Buzău, deputatul Gheorghe Coman, fost parlamentar PPDD, a fost desemnat cu doar șase voturi împotrivă, președinte al Partidului Conservator Buzău. La finalul alegerilor, președintele executiv al PC, Vasile Nistor, a admis că echipa desemnată să conducă filiala buzoiană a Partidului Conservator nu este cea mai performantă, considerând totuși că președintele nou ales este un om curajos.

gigi coman_dep_sdb

„Poate nu am găsit cea mai performantă echipă dar am găsit oameni ce vor să facă treabă. În politică e ca în fotbal. Fotbalul e pe goluri, politica este pe voturi. În opinia mea, președintele unei organizații județene își demonstrează capacitatea de a conduce, atunci când are curajul să promoveze oameni mult mai inteligenți decât el și eu cred că acest lucru s-a întâmplat”, a declarat președintele executiv al PC, Vasile Nistor.

La rândul său, deputatul Gheorghe Coman, proaspăt ales în fruntea conservatorilor buzoieni, a declarat că își propune să muncească astfel încât să reușească obținerea la alegerile europarlamentare a unui scor de 5-6%, iar la sugestia șefului de la București a declarat că va încerca să discute cu protestatarul Mircea Ion pentru a găsi o cale de colaborare.

„Îmi propun pragul de 5-6% prin muncă în primul rând. Să muncim și să avem un scor bun. Avem vreo 50 de organizații făcute de când am venit, mai avem de făcut câteva organizații și o să ținem legătura mai strânsă cu domnul Mircea Ion fostul președinte de la municipiu care nu am pre înțeles de ce s-a supărat”, a declarat deputatul Gheorghe Coman, președinte al PC Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton