marți, 19 martie, 2024

Deputatul Adrian Mocanu, ieri șef la PMP, azi președinte în ALDE

Deputatul Adrian Mocanu, ieri șef la PMP, azi președinte în ALDE

Facebook
Twitter
Email

Deputatul Adrian Mocanu, fost președinte al PMP Buzău, a trecut la ALDE și a preluat șefia organizației Buzău. Tot la ALDE a ajuns și fostul senator PMP Dorin Bădulescu, a cărui adeziune la partidul lui Tăriceanu a fost anunțată ieri în plenul Parlamentului.

Deputatul Adrian Mocanu a fost instalat astăzi la conducerea organizației ALDE Buzau. Numirea sa în funcția de președinte al ALDE Buzău vine la numai două zile după ce a fost exclus din PMP, pentru că a votat alături de PSD modificările aduse Codului Penal.

Mutarea blitz a lui Adrian Mocanu de la PMP la ALDE a fost parafată chiar de catre ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, cea care a ocupat interimar funcția de președinte al ALDE Buzău.

Tot la ALDE a ajuns și celălalt parlamentar de Buzău al PMP, senatorul Dorin Bădulescu. El și-a dat demisia din PMP în urmă cu o săptămână. Badulescu a acuzat atunci atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a PMP şi incompatibilitatea cu aceasta, precizând că demisia sa nu are legătură cu afilierea la un alt partid.

Daca cele două mutari erau previzibile, nu același lucru se poate spune despre înscrierea în ALDE a fostului viceprimar PSD al municipiului Buzău, Fănica Bîrlă.

Din fosta conducere a ALDE Buzău a mai rămas un singur membru. Este vorba despre actualul viceprimar al municipiului Buzău, Andrei Neder, care ocupă funcţia de preşedinte al organizaţiei muncipale Buzău a ALDE.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.