luni, 11 decembrie, 2023

Deputatul Adrian Mocanu a preluat șefia PMP Buzău

Deputatul Adrian Mocanu a preluat șefia PMP Buzău

Facebook
Twitter
Email

Adrian Mocanu a fost numit joi președinte interimar al Partidului Mișcarea Populară Buzău. El a fost prezent sâmbătă la puciul liberalilor, cu care negociază de vreo jumătate de an iar, miercuri, la Congresul de fuziune PMP-UNPR.

La o zi după, Băsescu îi dădea președinția organizației de la Buzău, deși Mocanu era șeful PSRO Buzău, scrie ziaruldebuzau.ro. Mișcarea dintr-un partid în altul a tânărului Mocanu are ca miză câștigarea în toamnă a unui nou post de deputat.

Mai simplu ar fi fost dacă reușea să convingă Centrul să-l numească șef la PNL Buzău, deoarece un partid de 20% i-ar fi garantat un nou post de parlamentar. La PMP, însă, cu tot sprijinul pe care foștii colegi din PSRO i l-ar acorda, ar obține teroretic în jur de 11 %, un procent care i-ar da mari emoții la redistribuire.

Adrian Mocanu nu s-a grăbit să-și cunoască noii colegi din PMP. Surse politice spun că acesta așteaptă fie fuziunea PMP-PSRO, fie să se tranșeze scandalul din PNL Buzău, la a cărei șefie mai speră încă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.