duminică, 25 februarie, 2024

Declarații de unire, în consiliile locale. Este propunerea aleșilor locali din PMP

Declarații de unire, în consiliile locale. Este propunerea aleșilor locali din PMP

Facebook
Twitter
Email

Prin vocea lui Eugen Tomac, membrii PMP au anunţat obiectivul de ţară ce constă în unirea Republicii Moldova cu România. În acest sens, s-a decis ca în cadrul consiliilor locale municipale, consilierii să semneze o declaraţie de unire. La Buzău, misiunea de a le propune colegilor din miniparlamentul local îi revine lui Silviu Roşioru.

Prezent vineri la Buzău, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anunţat că a dat startul procesului de unificare dintre Republica Moldova şi România. În opinia sa, dacă există voinţă, acest lucru poate fi posibil. În acest sens, popularii au lansat propunerea ca în consiliile locale să se semneze o declaraţie de unire.

La Buzău, misiunea de a duce acestă propunere în consiliul local municipal îi revine consilierului local Silviu Roşioru. Acesta este convins că propunerea va fi primită fără probleme de colegii din miniparlamentul local.

Tot astăzi, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a vorbit despre decizia Guvernului de a desfiinţa departamentul Centenar, o decizie total inoportună, în opinia sa.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.