sâmbătă, 2 decembrie, 2023

De la 1 august, asistaţii social din municipiul Buzău vor primi hrană de 10 lei/zi

De la 1 august, asistaţii social din municipiul Buzău vor primi hrană de 10 lei/zi

Facebook
Twitter
Email

Asistaţii social din municipiul Buzău care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social Buzău şi bătrânii din Centrul de Zi “Phoenix” din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului vor primi, de la 1 august 2013, hrană în valoare de 10 lei pe zi. Consiliul Local Municipal Buzău a aprobat ieri actualizarea nivelului alocaţiei zilnice de hrană, pentru prima dată în ultimii cinci ani. Astfel, cuantumul alocaţiilor zilnice de hrană pentru Cantina de Ajutor Social Buzău şi Centrului de Zi “Phoenix” din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Buzău a fost stabilit la suma de 10 lei/zi pentru o persoană, cu 2,5 lei mai mult decât până acum.

Majorarea se explică prin faptul că nu mai exista posibilitatea asigurării unei alimentaţii corespunzătoare persoanelor asistate în cele două instituţii de asistenţă socială, din cauza creşterii preţurilor produselor alimentare, din anul 2008 şi până în prezent.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.