miercuri, 22 mai, 2024

Consiliul Județean Buzău a aprobat reabilitarea unor drumuri din Sărulești și Chiojdu

Consiliul Județean Buzău a aprobat reabilitarea unor drumuri din Sărulești și Chiojdu

Facebook
Twitter
Email

CJ Buzău a aprobat în ședința extraordinară de joi proiectele care dau startul lucrărilor de reabilitare a două drumuri judeţene. Este vorba despre tronsoane din comunele Sărulești și Chiojdu.

La Săruleşti, se va lucra într-un punct de pe DJ 204 C care a fost afectat serios de alunecări de teren. Pe lângă repararea şoselei, vor fi intervenții şi la consolidarea versantului care alunecă.

Mai mult, se vor efectua lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor şi readucerea drumului judeţean în starea iniţială.

Cea de-a doua şosea care va intra în reabilitare este DJ 103 P, în comuna Chiojdu, acolo unde vor fi reparaţi 1,6 kilometri de drum, acostamente, drumurile laterale, elemente de protecţie şi zonele de scurgere a apelor pluviale.

Valoarea totală a lucrărilor la cele două obiective este de 1,5 milioane de euro, iar suma a fost aprobată joi printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean, întrunit în şedinţă extraordinară.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură