miercuri, 22 mai, 2024

Consilierul municipal din Râmnicu Sărat, Ionuț Iuga, confirmat cu coronavirus

Consilierul municipal din Râmnicu Sărat, Ionuț Iuga, confirmat cu coronavirus

Facebook
Twitter
Email

Liberalul Ionuț Iuga face un apel către toți cei care au intrat în contact cu el în ultima perioadă, într-un fel sau altul, să se adreseze medicilor în caz că încep să prezinte simptome specifice COVID-19.

De asemenea, liberalul spune că deși a fost infectat cu coronavirus nu va sta deoparte de scena politică în această perioadă, ci va continua să își ajute colegii din fața calculatorului.

Ionuț Iuga se regăsește pe lista PNL pentru Consiliul Județean Buzău la alegerile din luna septembrie. Iuga nu este singurul liberal depistat cu COVID-19. Recent, medicul Adrian Zoican, candidat PNL pentru Primăria Buzău, a fost confirmat cu infecție cu coronavirus.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură