luni, 4 martie, 2024

Consilierii județeni, convocați joi la ultima ședință ordinară din 2017

Consilierii județeni, convocați joi la ultima ședință ordinară din 2017

Facebook
Twitter
Email

Membrii Consiliului Județean Buzău sunt convocați joi, 21 decembrie 2017, la ultima ședință ordinară din anul 2017. Pe ordinea de zi se află 27 de proiecte de hotărâre. La ultima întrunire din an, consilierii județeni vor fi vizitațide grupuri de colindători veniți din întregul județ pentru a le transmite aleșilor urările lor de mai bine.

Printre proiectele se numără proiecte ce vizează rectificări de buget, modificări ale regulamentelor de funcționare ale Centrului Județean de Cultură și Artă și Muzeului Județean, modificări ale componenței Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din instituțiile subordonate Consiliului Județean, atribuirea de licențe de traseu dar și premierea unor elevi cu rezultate deosebite la concursuri și olimpiade școlare proveniți din învățământul gimnazial.

Pe site-ul instituției a fost publicată ordinea de zi a ședinței.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.