sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Consilierii judeţeni, convocaţi joi 27 februarie 2014 în ședință ordinară

Consilierii judeţeni, convocaţi joi 27 februarie 2014 în ședință ordinară

Facebook
Twitter
Email

Consilierii judeţeni sunt convocaţi joi 27 februarie 2014, de la ora 09.00, pentru a vota în cadrul şedinţei ordinare a lunii februarie mai multe proiecte de hotărâri. Pe ordinea de zi a celei de-a doua ședințe ordinare din anul 2014 se află 15 proiecte de hotărâri și alte patru rapoarte de activitate. Cele mai importante puncte de pe agenda întâlnirii vizează aprobarea programului anual al finanțărilor nerambursabile de la bugetul județului Buzău în anul 2014 precum şi cel al unor măsuri pentru susținerea activității unor cluburi sportive în anul 2014. Tot în această şedinţă va fi supus  votului , aprobarea programului de lucrări de întreținere și reparații drumuri județene și poduri aflate în administrarea Consiliului Județean Buzău în anul 2014 și celui privind reabilitarea, modernizarea și asfaltarea drumurilor de interes județean.
Consilierii Județeni vor vota și pentru acordarea unor licențe de transport precum şi revocarea unei hotărâri luate în urmă cu o lună aceea de numire pe postul de director interimar al CITO Râmnicu Sărat a tânărului Râmnicean Daniel Negoiță.

 

CITEŞTE mai jos, ordinea de zi completă a şedinţei programată la sala D. Filipescu:

 

I. Proiecte de hotărâre privind:

 

1. Aprobarea Programului de achiziții publice al Consiliului Județean Buzău pentru anul 2014.
2. Aprobarea Programului anual al finanțărilor nerambursabile de la bugetul județului Buzău în anul 2014.
3. Aprobarea Programului de lucrări de întreținere și reparații drumuri județene și poduri aflate în administrarea Consiliului Județean Buzău în anul 2014 și a Programului privind reabilitarea, modernizarea și/sau asfaltarea drumurilor de interes județean aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 28/2013.
4. Aprobarea unor măsuri pentru susținerea activității unor cluburi sportive în anul 2014.
5. Completarea Inventarului bunurilor aparținând domeniului public de interes județean.
6. Aprobarea modificării nivelului unei funcții publice de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Buzău.
7. Aprobarea modificării nivelului unor posturi din statul de funcții al Teatrului ”George Cirpian” Buzău.
8. Aprobarea modificării nivelului unui post din statul de funcții al Muzeului ”Al.I. Odobescu” Buzău.
9. Aprobarea modificării nivelului unor posturi din statul de funcții al Spitalului Județean de Urgență Buzău.
10. Revocarea Hotărârii Consiliului Județean Buzău nr.35/2014 privind numirea directorului interimar al centrului de Integrare prin terapie Ocupațională Rm. Sărat.
11. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Buzău – Ojasca – Nifon și retur, operatorului de transport SC IANIC TRANS SRL.
12. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Grebănu – Rm. Sărat și retur, operatorului de transport SC DUMITRU TRANS SRL.
13. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Oreavu – Topliceni și retur, operatorului de transport SC DUMITRU TRANS SRL.
14. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Toropălești – Topliceni și retur, operatorului de transport SC DUMITRU TRANS SRL.
15. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Băile – Rm. Sărat și retur, operatorului de transport SC DORION TRANSPORT SRL.

 

II. RAPOARTE:

 

1. Raport privind activitatea Autorității Teritoriale de Ordine Publică în anul 2013.
2.  Raport privind transparența decizională conform Legii nr.52/2003 în anul 2013 la nivelul Consiliul Județean Buzău.
3. Raport privind accesul la informațiile de interes public conform Legii nr.544/2001 în anul 2013.
4. Raport semestrial privind activitatea de soluționare a petițiilor în perioada iulie – decembrie 2013.

 

Preşedinte Marian Cristinel Bîgiu

 

Avizat Secretarul Judeţului Buzău,


Mihai Laurenţiu Gavrilă

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton