Consilierii județeni, chemați în ședință extraordinară. Lista proiectelor care vor fi discutate

Consilierii judeţeni sunt convocaţi în şedinţa extraordinară, marţi dimineaţă, începând cu ora 10.00, pentru a vota trei proiecte de hotărâre. Două se referă la reabilitarea a două porţiuni de drum judeţean aflat într-o stare avansată de degradare.

Este vorba despre DJ 204C, la Sărulești, extrem de afectat de alunecările de teren şi care prezintă pericol iminent de închidere a traficului rutier. Vor fi executate şi lucrări de consolidare a versantului, precum și rigole de scurgere a apelor.

Cel de-al doilea drum care va intra în reabilitare este DJ 103P, la Bâsca, în comuna Chiojdu, acolo unde vor fi refăcuți 1,6 kilometri de drum, plus acostamente, drumuri laterale, elemente de protecţie, colectare, transport şi descărcare ape pluviale. Costul total al lucrărilor la cele două drumuri se apropie de 1,5 milioane de euro.

Un al treilea punct aflat pe ordinea de zi a şedinţei se referă la modificarea şi completarea Programului de Achiziţii Publice al Consiliului Judeţean Buzău în anul 2016.

Proiectele de hotărâre incluse pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Buzău:

  • Aprobarea documentaţiei tehnico-economice – faza Proiect tehnic, pentru investiţia ”Restabilire circulaţie şi refacere DJ 204C, km 81+200, comuna Sărulești, judeţul Buzău”;
  • Aprobarea documentaţiei tehnico-economice – faza Proiect tehnic, pentru investiţia ”Modernizare DJ 103P, tronson km 3+900-5+500, comuna Chiojdu, sat Bâsca, judeţul Buzău”;
  • Modificarea şi completarea Programului de Achiziţii Publice al Consiliului Judeţean Buzău în anul 2016.
Fii Reporter