miercuri, 22 mai, 2024

Comisarul șef Ion Marin părăsește politica și funcția de consilier local

Comisarul șef Ion Marin părăsește politica și funcția de consilier local

Facebook
Twitter
Email

Fostul comandant al IPJ Buzău, comisarul șef Marin Ion, renunță definitiv la politică și la funcția pe care deținea în miniparlamentul local. Anunțul a fost postat pe pagina personală de Facebook, vineri dimineață.

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Buzău din ianuarie a fost ultima la care Ion Marin a participat. Acesta își câștigase funcția la alegerile locale din 2016, unde a candidat pe listele Partidului Mișcarea Populară.

”Astăzi, urmare unor probleme de ordin personal, am decis, irevocabil, să îmi dau demisia din PMP, implicit din fucția de consilier local municipal… Am o rugăminte: Nu asociați politica cu decizia mea…”, a scris Ion Marin pe Facebook.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură