duminică, 21 aprilie, 2024

Clădirea Prefecturii a fost preluată în administrare de Consiliul Judeţean Buzău

Clădirea Prefecturii a fost preluată în administrare de Consiliul Judeţean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Judeţean Buzău a demarat, astăzi, demersurile pentru preluarea în administrare a Palatului Administrativ, clădire în care funcţionează la acest moment Prefectura, Consiliul Judeţean dar şi alte instituţii descentralizate. În prealabil, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a solicitat Consiliului Judeţean, printr-o adresă, să îşi dea acordul pentru preluarea obiectivului.

Astfel, după ce astăzi proiectul de hotărâre a fost aprobat de către aleşii judeţeni, Consiliul Judeţean a preluat patru corpuri de clădire cu o suprafaţă totală de aproape 11.500 de metri pătraţi dar şi garaje în suprafaţă de peste 600 metri pătraţi, anexe de 150 de metri pătraţi dar şi teren în suprafaţă totală de 8.191 de metri pătraţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton