luni, 11 decembrie, 2023

Carmen Ichim a ales Pro Romania după ce a a studiat și ofertele din partea PSD și PNL

Carmen Ichim a ales Pro Romania după ce a a studiat și ofertele din partea PSD și PNL

Facebook
Twitter
Email

Fostul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, va candida la alegerile locale din partea Pro România, partid în care s-a înscris săptămâna trecută. Anunțul a fost făcut ieri în cadrul unei conferințe de presă.

Ichim nu a precizat însă dacă va candida pentru funcția de primar al municipiului Buzău, ori pentru cea de președinte al Consiliului Județean. Ea a declarat că va lua o decizie în acest sens cât de curând, după ce vor fi consultați și buzoienii, printr-un sondaj de opinie.

Carmen Ichim a mărturisit că a avut oferte și din partea PSD și PNL însă a ales Pro România, deoarece a vrut să pornească în politică într-un partid nou, cu lideri care n-au probleme cu legea.

Chiar dacă a caracterizat conferinta de presa de ieri drept una „a bunatatii”, Carmen Ichim a profitat de prilej pentru a lansa un prim atac la adresa social-democraților care conduc Primăria Buzău, respectiv Consiliul Județean.

Râmniceanul Felix Rache, coordonatorul organizației Pro România Buzău, a mărturisit, în cadrul conferinței de presă, că este exclus ca filiala pe care o conduce să facă alianță, la alegerile locale, cu PSD.

Fostul jurnalist a mai dezvăluit că organizația Pro România va avea candidați la primării și liste complete pentru consiliile locale în toate municipiile, orașele și comunele din județul Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.