miercuri, 24 aprilie, 2024

Camere de supraveghere, soluție pentru ca gangurile să nu mai fie transformate în toalete publice

Camere de supraveghere, soluție pentru ca gangurile să nu mai fie transformate în toalete publice

Facebook
Twitter
Email

În toate gangurile din oraș, mirosul înţepător de urină îi face pe mulți trecători să se întoarcă din drum. Problema a fost semnalată şi autorităţilor locale care caută soluţii. Una dintre ele ar fi montarea de reflectoare şi camere de supraveghere în aceste zone.

Pe adresa Primăriei municipiului Buzău au sosit numeroase sesizări cu situaţia imposibil de suportat a gangurilor din municipiul Buzău. Mai exact, acestea au fost transformate în toalete publice de buzoienii certaţi cu bunul simţ, spre disperarea riveranilor care sunt obligaţi să le străbată pentru a ajunge acasă.

Situaţia este foarte bine cunoscută şi de autorităţile locale. Acestea au solicitat societăţii de salubritate să igienizeze locurile respective cu mai mare atenţie, însă se pare că nu este suficient. Tocmai de aceea se caută soluţii pentru a se monta reflectoare şi camere de supraveghere în aceste zone.

Mai mult decât atât, autorităţile locale se gândesc, acolo unde situaţia o permite, chiar să închidă respectivele ganguri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.