miercuri, 21 februarie, 2024

Buzăul va avea încă un azil pentru bătrâni. Autoritățile caută un teren pentru această investiție

Buzăul va avea încă un azil pentru bătrâni. Autoritățile caută un teren pentru această investiție

Facebook
Twitter
Email

Un nou centru pentru bătrâni ar urma să fie construit în Buzău, din fonduri proprii sau în urma contractări unor credite. Autoritățile au în vedere căutarea unui spațiu adecvat pentru construirea unității care va intra în componența Direcției de Asistență Socială.

”Am un proiect, am dat deja adrese și în jurul Buzăului dar caut și în Buzău, să construim un spațiu pentru acești bătrâni fără familie sau cu situații precare și sper să-l găsim. Vreau să fie un spațiu dedicat lor, unul modern. Va fi construit de la zero. Caut un spațiu care să dețină și grădină, tot ce îi trebuie”, a declarat Constantin Toma.

Noul centru social ar urma să fie construit fie din fonduri proprii fie în urma contractări unor credite. ”Studiez problema. Încercăm să facem un credit sau din surse proprii. Vom vedea. Trebuie făcut așa ceva pentru că trebuie să avem grijă și de bătrâni”, a adăugat edilul șef.

Decizia de a construi un nou azil de bătrâni vine după ce, în urma unei vizite la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman”, edilul s-a declarat extrem de nemulțumit de condițiile găsite acolo.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.