duminică, 23 iunie, 2024

Bogdan Despescu s-a întors în conducerea IPJ Buzău. Află ce alte schimbări s-au produs în Poliție!

Bogdan Despescu s-a întors în conducerea IPJ Buzău. Află ce alte schimbări s-au produs în Poliție!

Facebook
Twitter
Email

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, în prezenţa inspectorului general al Poliţiei Române, chestor-şef de poliţie Petre Tobă, a avut loc instalarea în funcţia de şef al I.P.J. Buzău, a comisarului-şef de poliţie Laurenţiu Pantazi. De asemenea, tot astăzi, comisar-şef de poliţie Bogdan Despescu a fost instalat în funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău – cu atribuţii în domeniul investigării criminalităţii. 

Prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, comisar-şef de poliţie Dumitrache Petrică – şef al Poliţiei municipiului Buzău, a fost eliberat din funcţie şi mutat în interesul serviciului la Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Buzău, fiind numit în funcţia de şef serviciu. Totodată, comisar-şef de poliţie Ivan Marius-Daniel – şeful Serviciului de Ordine Publică – a fost împuternicit în funcţia de şef al Poliţiei municipiului Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.