joi, 22 februarie, 2024

Ateliere de creație, tabere educative și excursii pentru copii, printr-un proiect social derulat de Asociația PRO Eurocult

Ateliere de creație, tabere educative și excursii pentru copii, printr-un proiect social derulat de Asociația PRO Eurocult

Facebook
Twitter
Email

Zeci de elevi de pe Valea Câlnăului vor beneficia de ateliere de creație work-shop-uri, tabere socio-educative, excursii și vizite la obiective turistice și culturale din județul Buzău, în cadrul unui proiect social derulat de Asociatia PRO Eurocult.

Vineri, 15 iunie, a avut loc la sala de sedințe a primăriei Zărnești conferința de presă privind derularea proiectului social ”Școala e de partea ta!Implica-te!”, implementat de Asociatia Pro Eurocult în perioada martie –septembrie 2018.

Proiectul este finanțat de Agenția pentru Finanțarea Investitiilor Rurale, axa Leader, Sub-măsura 19.2 Sprijin pentru implementarea acțiunilor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locale 2014-2020 a teritoriului Gal Valea Câlnăului.

Obiectivul general al proiectului îl constituie implicarea comunității si autorităților locale în abordarea problemelor socio-educative legate de abandonul școlar.

Un număr de 58 de elevi din școlile generale din teritoriul GAL Valea Câlnăului vor beneficia în cadrul proiectului de activitati precum ateliere de creatie work-shop-uri, tabere socio-educative, excursii și vizite la obiective turistice și culturale din județul Buzău.

La conferiță au participat cadre didactice din localitățile incluse în proiect, reprezentanți ai Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale- Buzău, membrii echipei de proiect, precum și reprezentați ai autoritătilor publice locale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.