Alina Gorghiu a vorbit la Buzău despre clipul electoral în care apare un copil: ”Este, cu acceptul familiei, un clip care se vrea o glumă”

Prezentă la Buzău, pentru lansarea candidaților la Parlamentare, preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a oferit explicații, într-o conferință de presă, despre clipul electoral în care liberala convinge un copil să deschidă uşa, spunându-i că în caz contrat o să câştige PSD, o să îi copieze Victor temele şi Liviu o să îi fure sandvişurile. Filmulețul a fost postat, miercuri, pe Facebook, și este o continuare la clipul în care, în campania din 2012, un copil nu îi deschide uşa.

”Este, cu acceptul familiei, un clip care se vrea o glumă, care arată o realitate și anume că, din punctul meu de vedere, PSD are la momentul acesta o listă de oameni corupți, are o listă de oameni care înșeală populația, o listă care nu face onoare ideii de schimbare pe care și-o dorește românul. Eu am ales o variantă simpatică de a spune aceste lucruri. Nu este campanie electorală. Campania începe de mâine. Faptul că îndrăznim să fim mai creativi uneori, pe Facebook, să știți că nu este un capăt de țară”, a declarat Alina Gorghiu.

Președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a fost joi după-amiază, la festivitatea de lansare a candidaților PNL Buzău la alegerile parlamentare.

Primul pe listă, la Senat, este Teodor Atanasiu, actual senator și prim-vicepreședinte PNL. La Deputați, primul este președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, în prezent președinte al Federației Române de Tenis de Masă, iar al doilea este tot Antonel Tănase, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, actualmente trezorier-șef PNL.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI