joi, 13 iunie, 2024

Alimentarea cu apă în județ, fără probleme majore

Alimentarea cu apă în județ, fără probleme majore

Facebook
Twitter
Email

Compania de Apă Buzău informează că a luat toate măsurile pentru a preîntâmpina eventualele probleme apărute în furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare-epurare, ca urmare a fenomenelor meteorologice din ultimele ore.

Până la această oră, singurele incidente apărute în județul Buzău, referitoare la alimentarea cu apă, au fost cauzate de căderile de tensiune, în special în zonele de câmpie ale județului. Astfel, în orașul Pogoanele, din cauza variațiilor de tensiune, alimentarea cu apă se desfășoară cu dificultate doar la etajele superioare ale celor câtorva blocuri de locuințe.

Compania și-a asigurat deja suficiente rezerve de apă, urmând ca normalizarea situației să se instituie de îndată ce furnizarea energiei electrice va fi reluată în bune condiții.

Personalul de intervenție este disponibil permanent pentru a interveni imediat. Îi rugăm pe această cale pe toți consumatorii noștri să semnaleze orice problemă apărută în legătură cu serviciile pe care le furnizăm, la Dispeceratul Companiei (0238.715.438) și îi asigurăm că suntem pregătiți să gestionăm eventuale probleme cauzate de vremea rea.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.