Alegeri parlamentare 2016. Constantin Toma: ”Trebuie făcut mai mult pentru descentralizare, să avem mai multă putere aici, decât la București”

Primarul Constantin Toma a mers să-și exprime dreptul constituțional la ora 7.30, la secția 32 de la Liceul de Artă. A fost însoțit de soția sa, dar și cu consilierul său Sebastian Radu, candidat PSD pe locul patru la Camera Deputaților.

După ce a votat, edilul șef al Buzăului a declarat că cei care vor fi trimiși astăzi în Parlament trebuie să facă legi bune, dar și să facă eforturi pentru descentralizare.

„Am votat pentru demnitatea acestei țări, pentru un oraș prosper, pentru un viitor mai bine. Mă aștept ca cei care vor merge în Parlament să voteze legi bune, poate o parte din ei să facă parte din Guvern, astfel încât să fim ajutați mai mult. Noi suntem un stat super centralizat, suntem descentralizați doar în teorie. Trebuie făcut mai mult pentru descentralizare, să avem mai multă putere aici, decât la București. Banii ne pleacă de aici sută și la sută și vin 20 la sută și aceia cu întârziere”, a declarat primarul Buzăului.

Fii Reporter