marți, 23 aprilie, 2024

Află ce prime de Paște vor avea angajații societăților de prestări servicii din subordinea Primăriei!

Află ce prime de Paște vor avea angajații societăților de prestări servicii din subordinea Primăriei!

Facebook
Twitter
Email

Firmele de prestări servicii din subordinea Consiliului Local Buzău îşi vor premia angajaţii înaintea sărbătorilor pascale. Astfel, se vor alege cu câte 50 de lei, chiar 200 de lei în unele cazuri, prime de Paşte, atât funcţionarii de la birouri, cât şi colegii lor de pe teren. Firma care administrează pieţele şi târgurile din municipiul Buzău va aloca în jur de 5.000 de lei pentru premierea angajaţilor săi, înaintea sărbătorilor pascale. „Conform contractului colectiv de muncă, cei 34 de angajaţi ai societăţii vor avea prime de Paşte. Prima va fi în jur de 150 de lei. Săptămâna aceasta vom stabili exact valoarea primei”, ne-a declarat Cornel Diaconiţă, director SC Pieţe, Târguri şi Oboare Buzău.

Cele mai mari prime, câte 200 de lei, se vor da însă la Urbis Serv, societatea care se ocupă cu întreţinerea drumurilor, parcărilor şi a spaţiilor verzi. Vor mai lua prime de Paşte, cuprinse între 50 şi 150 de lei, angajaţii firmelor Prestcom, care se ocupă de reparaţii la reţeaua de apă şi canalizarea oraşului, precum şi salariaţii firmei de transport în comun, Trans-Bus.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton