sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Adrian Petre a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău

Adrian Petre a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email
Alegerea singurului candidat al PSD pentru funcția de vicepreședinte, din ședința de joi, a fost o simplă formalitate, deoarece Opoziția nu a venit cu nici o propunere pentru locul rămas liber după demisia lui Cristinel Romanescu. Adrian Petre a primit 24 de voturi ”pentru”, niciun consilier nu a votat împotriva numirii lui în timp ce consilierii PNL s-au abținut de la vot.

”Deocamdată, nu pot să spun ce atribuții am, aștept de la președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, să văd ce atribuții voi avea. Vin în noua funcție cu gânduri bune, să facem lucruri bune pentru locuitorii Buzăului. Mai sunt 7 luni în care sperăm sa ducem mai departe proiectele începute, nu mai spunem de pod si de maternitate, pentru că asta ne dorim cu toții. Sunt tânăr, dar asta va fi o provocare, o să vedeți că nu o să dezamăgesc”, a declarat, la final, Adrian Petre.
 
Noul vicepreședinte al CJ Buzău a fost până acum director al Centrului Județean de Cultură și Artă și președinte al ASociației Județene de Fotbal.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.