joi, 22 februarie, 2024

Rechizite pentru elevii sărmani, în loc de flori. A fost dorința unei profesoare, la început de an școlar

Rechizite pentru elevii sărmani, în loc de flori. A fost dorința unei profesoare, la început de an școlar

Facebook
Twitter
Email

La început de an școlar, o profesoară de română din Buzău le-a cerut elevilor săi ca, în loc de flori, să-i aducă rechizite pe care să le doneze ulterior copiilor nevoiași. Materialele donate de elevi au fost preluate de o asociație umanitară.

Veronica Bulf predă Limba română la Școala generală George Emil Palade din Buzău. Este cadru didactic de peste 20 de ani.

Potrivit Asociației „Împreună pentru buzoieni”, cu o seară înainte de începutul anului școlar, profesoara Veronica Bulf și-a rugat copiii de la clasă să renunțe la celebrul buchet de flori și să cumpere, în schimb, rechizite.

Dascălul le-a explicat că aceste rechizite vor fi donate copiilor care chiar nu au posibilitatea să și le cumpere.

„Veronica Bulf, profesoara la Școala Gimnazială Emil Palade, este cea care a făcut acest gest de apreciat. Nu a mai vrut flori, ci le-a sugerat copiilor să aducă fiecare ce rechizite își permite, iar acestea să fie donate mai departe copiilor care au nevoie. Felicitări!!!”, este mesajul postat pe Facebook de asociația amintită.

Rechizitele donate de elevi în urma cererii profesoarei de română au fost preluate de Asociația Împreună pentru buzoieni, care va duce toate cele strânse unor copii ce provin din familii sărmane.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.