joi, 29 februarie, 2024

Zeci de locuri de muncă în construcții, la Bursa AJOFM de vineri

Zeci de locuri de muncă în construcții, la Bursa AJOFM de vineri

Facebook
Twitter
Email

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, vineri, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment la care și-au anunțat prezența peste 50 de angajatori în toate cele cinci orașe în care se desfășoară acțiunea. În ofertă sunt de la locuri de muncă destinate muncitorilor necalificați până la posturi pentru absolvenți de studii superioare.

Până marți, în evidența AJOFM Buzău erau peste 550 de joburi care vor fi oferite celor aflați în căutarea unui loc de muncă. Dintre acestea, 407 sunt oferite de 32 de societățile prezente în reşedinţa de judeţ.

La Pătârlagele sunt oferite cele mai puține joburi – 14, la Nehoiu 15, iar la Pogoanele 24. Nici la Râmnicu Sărat oferta nu este foarte generoasă, doar 98 de locuri de muncă fiind oferite șomerilor.

În ofertă sunt de la locuri de muncă destinate muncitorilor necalificați până la posturi pentru absolvenți de studii superioare.

Sunt disponibile peste 70 de locuri de muncă în domeniul construcțiilor, pentru zidari, zugravi, rigipsari, faianțari, finisori în construcții, macaragii, electricieni construcții. Pentru muncitori necalificați, oferta cuprinde 76 de posturi.

De asemenea, mai sunt disponibile la Buzău locuri de muncă pentru agenți de securitate, confecționeri, dulgheri, electricieni, electroniști, instalatori, lăcătuși mecanici, lucrători comerciali, mașiniști, mecanici, motostivuitoriști, operatori chimiști, operatori mașini comandă numerică, mecanici locomotivă, revizori tehnici, șef tren, șoferi, tâmplari, vânzători, vopsitori, vulcanizatori etc.

Numărul joburilor oferite absolvenţilor de studii superioare este, şi anul acesta, foarte mic, sub 20. În municipiul Buzău, evenimentul de vineri va fi găzduit, cu începere de la ora 9.00, de Colegiul Agricol Constantin Angelescu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.