vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Armată de asistați social, în campania de salubrizare a orașului, alături de angajații RER Ecologic

VIDEO Armată de asistați social, în campania de salubrizare a orașului, alături de angajații RER Ecologic

Facebook
Twitter
Email

RER Ecologic se implică activ în curăţenia de primăvară care se desfăşoară în aceste zile la nivelul municipiului Buzău. În această perioadă, parteneri ai angajaţilor RER sunt beneficiarii venitului minim garantat care au suplimentat serios rândurile echipelor de salubriate. Conducerea soietății RER lansează invitaţii către buzoieni, pentru implicarea în curăţarea zonelor din jurul locuinţelor.

Angajaţii societăţii de salubritate RER Ecologic sunt mobilizați în această perioadă pe toate străzile din municipiu. În programul de curăţenie, au fost angrenaţi şi asistaţii social ai primăriei.

”Ca în fiecare primăvară noi ne facem treaba. Acționăm în toate cartierele Buzăului pentru a strânge gunoaiele, a mătura pe străzi și trotuare și pentru a primeni spațiile verzi. Ca niciodată, în acest an, suntem ajutați în aceste activități și de o mulțime de asistați social. Nu mai puțin de 40 s-au prezentat azi la muncă. Împreună cu angajații noștri formăm o mică armată. Ne-am fi dorit să-i vedem ceva mai mult implicați și pe cetățeni, eventual prin intermediul asociațiilor de proprietari”, a declarat Liviu Mocanu, directorul RER Ecologic Buzău.

În continuare, conducerea societăţii lansează invitaţii către buzoieni să se alăture campaniei de curăţenie pentru zonele din jurul blocurilor, unde nu este de datoria angajaţilor RER să intervină.

„Împreună pentru un Buzău curat de Sfintele Paşti!” este sloganul sub care se desfăşoară activităţi de igienizare în întreg municipiul, cetăţenii de rând fiind şi ei responzabilizaţi în această direcţie. Ei sunt îndemnaţi să se implice în activităţi de îngrijire a propriilor gospodării, dar şi în acţiuni voluntare de igienizare a spaţiilor din jurul blocurilor. Curăţarea şi înfrumuseţarea domeniului public este programată să aibă loc în perioada 14 martie – 14 aprilie 2017.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.