duminică, 14 iulie, 2024

Șomeri mulți, locuri de muncă puține. Câte posturi sunt disponibile, în această perioadă, în județul Buzău

Șomeri mulți, locuri de muncă puține. Câte posturi sunt disponibile, în această perioadă, în județul Buzău

Facebook
Twitter
Email

În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău a identificat doar 14 locuri de muncă vacante. Mai mult decât atât, nu e disponibil nici măcar un singur post pentru persoanele cu studii superioare. La nivel național, cele mai multe joburi se găsesc la Cluj. În această perioadă, agenţii economici din judeţul Buzău caută persoane pentru meseriile de şofer, automacaragiu, instalator sanitar, ospătar, barman, tâmplar-dulgher, gestionar, secretară, vânzător-peraparator fast-food şi lucrător comercial.

Pentru persoane cu studii superioare, AJOFM Buzău nu a identificat, în această perioadă, nici măcar un singur post liber.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în judeţul Cluj (1.051) şi Bucureşti (820), iar cele mai puţine în judeţele Bacău şi Mehedinţi, cu câte 10 posturi libere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.