vineri, 19 aprilie, 2024

Șomeri din Buzău, școliți în Italia să devină antreprenori

Șomeri din Buzău, școliți în Italia să devină antreprenori

Facebook
Twitter
Email
Şcoliţi să devină antreprenori, în cadrul unui proiect cu bani europeni derulat de Consiliul Judeţean Buzău, împreună cu mai mulţi parteneri, 25 de şomeri vor pleca, în această toamnă, la o vizită de documentare în Italia. Alături de aceștia vor efectua vizita în Italia și 13 experţi şi manageri din cadrul proiectului.

Cei 25 de şomeri, dintre care 20 sunt din Buzău şi 5 din Mureş, au urmat cursuri de antreprenoriat şi competenţe digitale în cadrul proiectului „Program de intervenţii integrate pentru şomeri.
 
Certitudinea unui viitor durabil”. La finalul cursurilor, șomerii au avut ca temă întocmirea unui plan de afaceri. Autorii celor mai bune 25 de lucrări vor face parte din grupul celor care va efectua vizita în Italia.
 
Schimbul de experienţă va avea loc în Mozzagrogna, localitate aflată în Regiunea Abruzzo. 
 
Procedura de achiziţie a serviciilor de cazare, masă şi transport, a căror valoare este de aproximativ 50.000 de euro, va începe în zilele următoare şi, dacă nu vor fi contestaţii, se va încheia la toamnă, când va fi organizată efectiv vizita în Italia.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.