S-a deschis Kaufland, urmează Mega Image. Află data inaugurării supermarketului din Galleria Mall

După deschiderea Kaufland Eroilor, șirul inaugurărilor de centre comerciale continuă. Următorul eveniment este deschiderea primului magazin Mega Image din Buzău, amenajat deja în incinta Galeria Mall.

Anunțată încă de anul trecut, deschiderea magazinului amplasat la parterul mall-ului Galleria din Bd. Unirii (E85), nr. 301A, a fost amânată din cauza unor probleme tehnice survenite pe durata lucrărilor de transformare a spațiului destinat comerțului de produse industriale, în spațiu pentru depozitare și comercializare de produse alimentare.

Cu o suprafață totală de 2.000 mp, având 40 de angajați și peste 15.000 de repere, Mega Image Buzău va fi cel mai mare punct al retailerului belgian din afara Bucureștiului. Până la deschiderea anunțată pentru data de 20 februarie 2018, noul supermarket mai are nevoie de angajați. Pentru posturile de lucrător comercial se caută absolvenţi de studii medii, cei interesați putând depune CV-uri la adresa managermi@gmbz.ro sau la administrația centrului comercial.

Fondat în 1995, Mega Image are deja magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailerul belgian ce operează în prezent pe trei continente.

Fii Reporter