vineri, 29 martie, 2024

RER Ecologic Service trimite echipe de dezinsecție în toate parcurile orașului

RER Ecologic Service trimite echipe de dezinsecție în toate parcurile orașului

Facebook
Twitter
Email
Societatea RER Ecologic Service va efectua, timp de trei zile, o amplă campanie de dezinsecție a parcurilor din municipiul Buzău. Acțiunea inițiată la comanda primăriei municipiului Buzău va începe pe data de 24 iulie 2015.

Potrivit calendarului stabilit de responsabilii societății buzoiene de salubritate, pe data de 24 iulie, între orele 04.00 și 09.00, se vor efectua lucrări în parcul Tineretului și parcul Marghiloman. A doua zi, pe data de 25 iulie, echipele de dezinsecție vor acționa în parcul Crâng, în același interval orar, iar  pe 27 iulie se vor afla în parcurile mici din municipiu.
 
La efectuarea acestor servicii se utilizează generatoare de ceaţă caldă şi substanţe insecticide din grupele III şi IV de toxicitate, avizate pentru profilaxia sanitar-umană elaborată de către Ministerul Sănătăţii.
 
Dezinsecţia este acţiunea de prevenire şi combatere a antropodelor care transmit diferiţi agenţi patogeni producând apariţia îmbolnăvirii la om şi crearea de disconfort fizic. O mare parte din bolile contagioase precum toxinfecţiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoidă, tetanos şi diferite parazitoze sunt transmise de insecte fiind răspândite pe tot globul şi se înmulţesc foarte repede.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.