Primele semne ale dezvoltării, la Trans Bus. Autobuzele de pe traseul 3 vor fi monitorizate video

Societatea Trans Bus intră într-o nouă etapă de dezvoltare, odată cu implementarea unui proiect-pilot pe traseul 3, care va consta în achiziția a două autobuze cu dotare corespunzătoare de monitorizare directă, în timp real, a activității, siguranței și confortului călătorilor. Măsura va conduce la descurajarea infracționalității și profitabilitatea companiei.

Cele două autobuze sunt, începând de vineri, 11 noiembrie, monitorizate cu GPS, monitorizate video, cu încasarea contravalorii biletelor direct la conducătorul auto, urcarea în autobuze făcându-se doar pe ușa din față iar coborârea pe ușile din spate.

”Cele două autobuze vor circula începând de luni, 14 noiembrie, pe traseul nr. 3. În funcție de rezultatele proiectului, societatea Trans Bus S.A. își propune implementarea de sisteme integrate de taxare în spa­țiile mijloacelor de transport în comun (E-tiket), acces Wi-Fi gratuit pentru călători, dispozitive de comunicare prin care călătorii să fie informați de timpul rămas până la următoarea stație, dar și a stațiilor ce ur­mează în traseu“, se precizează într-un comunicat Trans Bus.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI